.

.

41 Ručno Japanski Mač Spreman za Bitku Japanu Samuraji Tsuba Mač Mač Crveni Saya mogu smanjiti bambus drvo

41 Ručno Japanski Mač Spreman za Bitku Japanu Samuraji Tsuba Mač Mač Crveni Saya mogu smanjiti bambus drvo

KM 162.00
Iznos


Predmet discription i sliku
Specifikacije :
A Dužina : 40.9 cm /104 cm
Nagasa Dužina : 27.8 cm / 70.5 cm
Podnijeti Dužina : 10.6 cm / 27cm
Oštrica Materijal : 1060 Srednjoj Karbonska
Tsuba Materijal : Visokog kvaliteta Legure Tsuba
Oštrica Širina (blizu Habaki) : 1.26 cm / 3.2 cm
Oštrica Širina (blizu Kissaki) : 0.91 cm / 2.3 cm
Saya Materijal : Visokog kvaliteta teško drva
Podnijeti Materijal : Pravi Ray kožu + Teško drvene
Uslov : Nova
Materijala I Način Forge :
Oštrica : oštrica mač je bio ruku falsifikovao koristeći drevni način mač pravi. Pun ruku i stvoren za ruku i ulaštio ruku izoštri.
Secivo je napravljen od 1060 srednjoj karbonska, i bilo je svetlo u Maru stil. Oštrica je dugo Zdravo (krv ritam) na svakoj strani, Ovo ne dozvoljava za upaljač oštrica i zvučne povratne informacije kada se ljuljao. ali također mogu ravnotežu oštrica postići optimalnih performansi. Vrh noža je Chu Kissaki (srednja dužina).
Ovo je nož bio ruku sjajne sa više razredu izoštriti kamen od strane Japanaca metod, što je na površini oštrice kao ogledalo, oštrica je veoma oštro.
Ovo sječivo dolazi sa punoj dužini Tang koja je jako povećava snagu mač. ovaj mač je dovoljno jaka da seku kroz gusto bambus drvo sa jednim napad ipak, dovoljno ostru da parče papira.
Tsuba : U Tsuba (cuvar) od mač je napravljene od legure,crane stil. U Habaki (oštrica ogrlicu) je jednom komadu bras izgradnju. Dva Seppas (letac) osigurati Tsuba.
Tsuka : U Tsuka (podnijeti) jezgro je drvenu a to je čvrsto umotan oko pravi Ray kožu Samegawa sa sintetički silk Ito. U Fuchi (rukav) i Kashira (buttcap) su napravljene od legure. Tang od mač je osigurana do dva Mekugi (peg) . Dva bakra Menuki (ornament) su na svakoj strani Tsuka.
Saya : U saya (koricama) od mač je teško drvene
NAPOMENA :
A. drveni mac stajati na slici nije uključeno, ako ti treba, molim vas pozovite me, možemo ti dati za džabe, ali ti samo plaćaš dodatnih $15 za svakoga za pošiljku.
B. Ovaj mač može rastaviti u potpunosti u svako doba za održavanje svrhe, možeš rastaviti mač iz podnijeti skidanjem dva spoja.
C. Molim te, reci mi ostalo broj navode nakon što si mjesto tvoj red ako želiš da običaj sa različite stvari (tsuba, ito, sageo,saya). Ako si zaboravio da nam kažeš odmah nakon što ti mjesto tvoj red, molim te uradi to u 12 sati u izbjeći mač je poslao.
D. Zbog naši mačevi su puni su ručno napravili, pa Specifikacije će se razlikuju malo od mač da mač. molim te, shvati.
Hvala za vašu podršku i podršku!
.

Tema:
Sportski
Regionalni Karakteristika:
Japan
:
Rick Wan Mač
Stil:
Japan Stil
:
is_customized:
Yes
R

Kupci takođe biraju