.

.

Kylin rosewood zanata autentično rosewood nakit sadržaj kutije pravi vrijednost Potvrdno kut

Kylin rosewood zanata autentično rosewood nakit sadržaj kutije pravi vrijednost Potvrdno kut

KM 237.00
Iznos


Ime : Nakit Jedinica veličine : o zajedničkoj glatko male 14*14 (11*9) 16*14 (13*11) (**) Jedinica : jedina
Pakiranje : Kutija
Materijal : rosewood. Dobro urađeno, pravi robu po fer ceni!
Sve slike po scenu (slika nije dobro, stvarno je prelepa)
Vjerujem da nisam u krivu oh!
Molim vas da pročitate pažljivo
[boja]
Hromatska odstupanje je bilo teško problem u mrežu trgovine, da je roba u radnju da pružamo sliku pravi pogodak, prikaz robe nije U isto vrijeme, uzmi slike svjetlo i opreme je drugačije, malo boje razlika je teško izbjeći, radnju pruža proizvod slika je u Obični svjetlo izvor Pod upucao, boja je relativno mala, ali boja, problem je što se nikada ne mogu izbjeći, nadam se da kupac da razumeš.
[Transport]
Radnja je veoma siguran transport pakovanje mjere da bi osigurali da to više od 99% od transporta sigurnost. Molim vas, potpišite u pre nego što otvoriš paket Da potvrdim integritet robe, da je našao da se oštećen, molim te budi siguran da odbije, i odmah kontakt radnji glavni, ostat Ćemo najkraci put da dam zadovoljavajući odgovor. Ako potpišeš radnju će smatrati robe u dobrom stanju. Kao što molim te drugi znak, Molim vas, objasniti unaprijed Jasno, kolege, prijatelji, porodica, i, pa u ime potpiši se kao da sam potpisao. Dobio si posao proizvod U dobrom stanju. Ova radnja će Neće biti vraćene za obradu.
[kvalitet]
Roba je prodao u ovoj radnji su pažljivo pregledao prije isporuke, da potvrdim da nema problema kvaliteta prije pakovanje i isporuka, Ali u slučaju da se malo kupci se ne sviđa, i njihove psihološki zahtjevima jaz je da se ne vratim, Odbijate bilo koji način plaćanja. Istovremeno, Rosewood zanata su ručno izrađen, u izvršavanju detalje jedno proizvod možda neće biti razlika Iso, nije besprijekoran, nadam se da kupci razumem.
Preporučujemo upotrebu Pay Pal-a, ali se također koristi kartice,
Poljoprivredna Banke Kine Devet stotina i pedeset pet hiljada devet stotina i devedeset-osam trilijuna i četrdeset dva milijardi devet stotina i dvadeset miliona četiri stotine i šezdeset-šest tisuća, tri stotine dvadeset jedan Wang Yinmei
General isplatu 1-2 dana od porođaja!
Daj mi šansu, i ja imam dobar posao za tebe!
Major kupci prijatelji zbog geografska disperzije, sve navedeno informacije o teretnom za Jiangsu kupci prijatelji.
Druge lokalne kupci prijatelji molim vas kontaktirali vlasnika, napuni teretni cijena, isporuku ili ne. Molimo vas da razumijete!
Mahagoni zanata malo na težini, velike količine, i na putu daleko i drugih faktora, su direktno vezani na pitanje teretni!
U isto vrijeme, mahagonija zanata nose dijelove, ne podršku poštu, hvala vam na suradnji!
Daj mi šansu i ti si radost!
Mobilni telefon : 15162715335 Tel : 0513-82702870 Wang Wangwang : Yinmei 1983 QQ : 173761658
Dobrodošao
.

R

Kupci takođe biraju