.

.

Veliki Zadnji Projekcija Ekran 200inch 4 Do 3 Format Brzo Slaganja Sa Ekrana Kvadratnih Aluminijske Cijevi Okvir

Veliki Zadnji Projekcija Ekran 200inch 4 Do 3 Format Brzo Slaganja Sa Ekrana Kvadratnih Aluminijske Cijevi Okvir

KM 1133.00
KM 1259.25
-10 %
Iznos


Veliki Zadnji Projekcija Ekran 200inch 4 Do 3 Format Brzo Slaganja Sa Ekrana Kvadratnih Aluminijske Cijevi Okvir
Brzo Rasklapanje okvir projektor ekranu je savršen za vrtu, pored bazena, kamp, zajednica događaja, ili gde god hoćeš prenosni, na otvorenom film ekranu. U screem zadržava se bavi dizajnom kompatibilnog okvir izgradnju to ima veliki ekran tako popularna, sa malim profil okvir segmenata napravljen od čvrsto istisnuti aluminijuma. Brzo rasklapanje platno je veoma stroga i trajno, a preostalih lagan.
Zadnji Projekcija Ekran Materijal je savršeno površinu da koristiš kada se situacija ne dozvoljava projekcija opremu da budeš ispred ekranu. Ta mala siva površinu najbolje radi sa vedrije projektor (2,000+ lumens). Tvoj Zadnji Projekcija Ekran je u high-tech proizvod koji ima prirodni i jasnu sliku i najbolje radi u mračnoj okruženju gdje ambijent svjetlo je pod kontrolom. Treba projekat na glatko strane guzice Projekcija Film. Zašto kupite Zadnji Projekcija Film? To je sjajan način da se sakrije tvoja projekcija opremu!
Inovativne Dizajn
Inovativnog okrilje-i-zaključavanje pomaže stvaranje nameštaljka i obaranje lako. To također osigurava okvir je firmu i siguran tokom koristiti. Čvrsti uglu dizajn dodaje sigurnost pomažući povećati krutost ukupnog strukture.
Praktično, Trajna i Prenosni
U profesionalno dizajnirao okvir je čvrsto još lakši su i lako za transport. Sve dijelove uključujući okvira, podršku i ekran tkanine su dizajnirani da stane u jednu slučaj koji se uveliko spašava prostor za transport.
Profesionalni Gledanje Kvalitet
Ekranu je popravljena više bodova na svaka slika baru. Ovo osigurava ekranu će biti instalirana stan i niko neće saznati.
Uključena Naslova : Prenosni nositi slučaj je Jedinstven brzo okrilje skupština metod okvir, 2 razdvojene noge, Tlo uloge i smjernice.
Ljubazno podseti : ova veza je SAMO za zadnji projekciju, ako ti treba ispred pogled jedno, molim ili kopija ispod veza da bi kupiti :
http : //www.aliexpress.com/store/product/Large-Outdoor-Projection-Screen-200inch-Support-Ultra-HD-4 K-Projector-Screens-160x120inch-Viewable-Size-For-Music/919139_32663000196.html
Karakteristike Ekran Veličine : 200" Dijagonalno Vidljivi Ekran Područje : 160" x 120"(W x H) Omjer : 4 : 3 Ekran Tip : Zadnji Projekcije se Brzo i Lako skupština, skladište, i transport za konačni odgovara Lako zaključavanje zglobova, brzo osloboditi mehanizam, istresem na tkaninu Ojačana, teško dužnost okvir i noge za stabilnost Teško točka transport i skladište slučaj uključena za putovanja 75mm/2.

R

Kupci takođe biraju