.

.

Crni Seksi od Lateksa donji veš sa kalup penis koricama otvori ulazna Gumene pantalone sa kondom Šorc KZ-043

Crni Seksi od Lateksa donji veš sa kalup penis koricama otvori ulazna Gumene pantalone sa kondom Šorc KZ-043

KM 54.00
KM 56.85
-5 %
Iznos


Uklapa se izabrani proizvod preporučujemo :
Lateks gaćice sa Penis koricama otvoren Sa loptu koricama otvori ispred 100% prava od Lateksa 100% ručno napravili (Napravljen u Kini) Debljine : 0.4 mm
emarks : Boja : penis koricama je da do kalup. Boja trebao biti malo drugačiji od lateksa list za cijeli lateks pantalone.
1) Jade zelene i bijela boja :
2) transparentni ljubičaste boje :
3) crvena boja :
4) bijela boja :
5) transparentni crna boja :
5) crna boja :
6) transparentni brown, i crvena boja :
Mi smo fabrika samo. Možemo vam ponuditi takmičarski cijenu i brzo isporuka vrijeme i dobre stane ruku po mjeri od lateksa proizvoda. *** Od 2008, bili smo specijalizovan u R&D, marketing od lateksa proizvod. *** NAKON & ODM naređenja su vrlo je pozdravio. (Možeš e-mail nam sliku ili skeč i možemo da napravimo savrsen stvari za tebe.) *** Kopiju naše slike iz radionice bez dozvole od nas je nezakonito.
Primeti :
1. Slike možda malo drugačiji od stvarnog predmet u smislu boje zbog osvetljenje tokom foto snimanja ili monitor je prikaz.
2. Slike su sa lateks poliranje, ali stvarni predmet je bez toga. To naplaćuju više za dodatno koštati, molimo vas da kontaktirate sa naše Mušterije.
3. Ruku prilagođen treba biti optužen više molim te kontakt sa naše Mušterije.
Tvoj novi lateks odjeću će ostati u dobrom stanju i daju mnogo godina uživanje ako pazio pažljivo.
Kako se Nosi Gumene odjeće
STAVLJA NA :
Vuče na lateks odjeću – koji pokušava biti miran i stati snugly – lako mogu oštetiti ga, ostaviti trajno otisci prstiju, proteže se, ili čak i raspori i suze, u materijal. Imaš strpljenje, i koristiti puder za bebe velikodušno iznutra tvoja odjeća. Još jedna opcija je da se koristi silikonska sjajnom produkt ili NE ulje na osnovu lubrikant da bi stavio na tvojoj odjeći lakše.
Umjesto hvatanja za lateks materijal sa prstima, što povećava vjerojatnost odlazi prst udubljenja ili izaziva oštećenje na tvojoj odeći, upotrijebit sve svoje ruke da povučeš odjeću. Upotrebi svoje ruke na smjenu latex i postepeno smjenu do natpis je na mjestu kako treba i da ste ugodno. Koristio toliko bebi puder ili tubi koliko se osjećaš ti treba; viška možeš uvijek biti izbrisana sa god je potrebno.
Pazi nokte i bilo oštre ivice na nakit ili gleda, kao ovi će uhvatiti lateks a možda i zato što suzu.
Da skineš odjeću, prati ovo isto 'povuci i smenu' metod za uklanjanje odjeću sa briga.
ČIŠĆENJE :
Opere lateks odjeću u blagi u pjeni vode i objesiti se naopacke da se osuši (ili suv peškir).

R

Kupci takođe biraju