.

.

Wu Jing odobrenja Hotel fen fen za kosu posebno velikom moći Zid Hotel fen

Wu Jing odobrenja Hotel fen fen za kosu posebno velikom moći Zid Hotel fen

KM 79.00
KM 84.90
-7 %
Iznos

električni mašine : DC motor
GRIJANJE : Spiralu nit
boja : bijela
Proizvod specifikacije : 42 samo / komad
Proizvod kategorija : Električni fen
proizvod tip : Hotel kupatilo zid visi električni fen
Ocijenjena frekvenciju : Pedeset
20 godina profesionalnog brenda!
Po nacionalnu CCC obavezno sigurnost certifikata 20 Godina profesionalnog i tehnički, kvalitet i stabilnosti, da se osigura da će novi autentično, mozete biti sigurni da kupovinu.
Toplo mali podsjetnik :
[logistike informacije] uobičajeni Shen Tong, na veliko volume idi logistike (ne kontakt usluzi) Napomena : oblastima bez mail : Xinjiang, Unutrašnji Mongoliji, Ningxia, Qinghai, Gansu, Tibet, kao što je potrebno da kupim kontakt usluzi dodatne dostava!
[isporuka put] Za dan prije 4 : 00 slikati i platni kupca, proizvod može biti isporučen na isti dan. Za istog dana nakon 4 : 00 slikati i platni kupca, proizvod mora biti poslato u drugog dana. Za velike potražnja za kupce, molimo vas da kontaktirate korisničke usluge osoblja unaprijed da potvrdi isporuka vremena.
[račun inspekciju] Pro dobio paket, molim vas blagovremeno račun inspekcije, ako express pakovanje netaknuta molim vas, potpišite nakon raspakirava se inspekcije, ako je našao da se izrazim pakovanje je compressional deformacija je očigledno štetu, molim vas moraju biti izvršena inspekcije, da potvrdim robe netaknuta nakon račun, ili odbiti i po prvi put u kontakt prodavac.
[garancija opis] 1, proizvod garancija za roku od 12 meseci kvalitetnog problema se pojavio u ovom periodu, kupovinom dokumenata ili garancija kartica istekla garancija 2, u roku od 7 dana, ako kupovinu proizvode se pojavio kvalitet problem, do dokaza za kupovinu, potvrđuje našu tehnologiju se mogu zamijeniti besplatno nova mašina za 3 više nego garancija period, proizvode garantujem kartice ", dokaz o kupovini za gubitak proizvoda pružiti platio održavanje, ali da optužiti cene sirovina.
Dragi prijatelji :
Hvala što ste odabrali ovo dućan da otvorite sretan put u kupovinu. Kako da bolje čuvati svoja prava i interese, sretan šoping, molim vas pažljivo čitati nakon napojnice pre kupovine :
Prvo, smislu službe
1, posvećenost pružamo kvalitet i efikasno logistike usluga za mušterije, jer kurira kompanije i moje društvo saradnje vezu i nonself kompanija direktno upravljanja, tako da možemo samo da obećaš isporuka vremena na vreme dolaska nikakve obećaj, ako radnju usluzi na bilo koji način na vreme dolaska u skladu sa iskustvom smo došli, samo kupac preporuku! Ne može biti korišćeno kao osnova za povrat novca vrati.

R

Kupci takođe biraju