.

.

Kylin rosewood rosewood zanata jade ukrase mali pravokutni bazu drvo bazu set specijalna ponuda

Kylin rosewood rosewood zanata jade ukrase mali pravokutni bazu drvo bazu set specijalna ponuda

KM 172.50
Iznos

[kupiti] danas Kylin rosewood čajnik jade kamen rezbarenja drva čudno vaze svitak nekoliko drvo bazu opremu specijalna ponuda Dvadeset jedan 00 $26 Devetnaest% od $5 220 Promotivni blago [kupiti] danas Kylin rosewood čajnik kamen jade vazu cvijet glavu drvo drvo bazu za nekoliko veliki broj specijalna ponuda knjige stotinu i šezdeset osam 00 $188 11% sa $20 300 Promotivni blago svitka guraj butik Više beba Kumulativni prodao Devet stotina i trideset-osam komad Kumulativni prodao 1 deo Kumulativni prodao 1 deo Kumulativni prodao 19 komad Kumulativni prodao 7 komad Kumulativni prodao Devet stotina i šezdeset četiri komad Kumulativni prodao Sedam hiljada i četrdeset jedan komad Kumulativni prodao Sedam stotina i devedeset pet komad Pogled sve beba proizvod
Ime. Bazu Jedinica veličine : zbog 10.5*4.5*2.5; 13*6*3;, 15.5*7*3 (dužina * širina * visine, CM)
Jedinica : jedina
Pakujem : kutiju.
Materijal : rosewood.
Dobro urađeno, pravi robu po fer ceni!
Sve slike po scenu (slika nije dobro, stvarno je prelepa)
Vjerujem da nisam u krivu oh!
Molim vas da pročitate pažljivo
[boja]
Hromatska odstupanje je bilo teško problem u mrežu trgovine, da je roba u radnju da pružamo sliku pravi pogodak, prikaz robe nije U isto vrijeme, uzmi slike svjetlo i opreme je drugačije, malo boje razlika je teško izbjeći, radnju pruža proizvod slika je u Obični svjetlo izvor Pod upucao, boja je relativno mala, ali boja, problem je što se nikada ne mogu izbjeći, nadam se da kupac da razumeš.
[Transport]
Radnja je veoma siguran transport pakovanje mjere da bi osigurali da to više od 99% od transporta sigurnost. Molim vas, potpišite u pre nego što otvoriš paket Da potvrdim integritet robe, da je našao da se oštećen, molim te budi siguran da odbije, i odmah kontakt radnji glavni, ostat Ćemo najkraci put da dam zadovoljavajući odgovor. Ako potpišeš radnju će smatrati robe u dobrom stanju. Kao što molim te drugi znak, Molim vas, objasniti unaprijed Jasno, kolege, prijatelji, porodica, i, pa u ime potpiši se kao da sam potpisao. Dobio si posao U dobrom stanju. Ova radnja će Neće biti vraćene za obradu.
[kvalitet]
Roba je prodao u ovoj radnji su pažljivo pregledao prije isporuke, da potvrdim da nema problema kvaliteta prije pakovanje i isporuka, Ali u slučaju da se malo kupci se ne sviđa, i njihove psihološki zahtjevima jaz je da se ne vratim, Odbijate bilo koji način plaćanja. Istovremeno, Rosewood zanata su ručno izrađen, u izvršavanju detalje jedno proizvod možda neće biti razlika Iso, nije besprijekoran, nadam se da kupci razumem.

R

Kupci takođe biraju