.

.

Tenyo Bosanski Kutije ,meč kutiju - trikove, izbliza,trikovi,mentalism,iluzija

Tenyo Bosanski Kutije ,meč kutiju - trikove, izbliza,trikovi,mentalism,iluzija

KM 7.00
KM 8.40
-17 %
Iznos


Bosanski Kutije
Tenyo je dobila dozvolu od stvoritelja Bob Ostin da se oslobodi svoje trikove remek-djelo s tek je dizajnirao trik koji smo razvili. Više puta si ponovio ovaj trik, više zbunjujuće postaje. Naš novi trik je lukavo skrivena u izgradnju kutije, pa se ne moraš ništa da kriješ u ruke, ili ukloniti na kraju trik. Tajna je veoma dobro kamuflirano. Ti ćeš biti oduševljen iznenađena gdje smo skriven je varka. I vaša publika će biti zapanjio ovo zbunjujuce magiju.
Pokaži dvije kutije u publici, koji im omogućava da vidiš unutrašnjost jedno. Kutije izgleda da je ništa više od običnog par prazne kutije sa klizi ladice. Međutim.. kada si blizu ladici za jednu kutiju, u ladici s druge kutiju misteriozno se otvara! Da dokažem da ne postoji veza između dvije kutije, staviš igraću kartu između njih. Ladice još magično otvaraju i zatvaraju kao čarolijom. Za iznenađujuće završi, kutije su potpuno odvojeni od jedni na druge, a oni još uvijek preseliti u simpatije jedno s drugim!
Demo :
Molim vas da pročitate, Ispod!!!
Pošiljka :
Kada si mjesto u redu, molim te, izaberi isporuka metode i platiti za naredbu uključujući isporuka naknada. (Većina stvari su slobodna isporuka, ti ne treba platiti za slanje naknadu u ovakvim). Poslat ćemo predmeta u 2 dana nakon što je vaša isplata je završen. Mi ne garantujem isporuka vremena na sve međunarodna pošiljka zbog razlike u carine čistina puta u pojedinačnim zemlje, što može uticati na to koliko se brzo tvoj proizvod je pregledan. Imajte na umu da kupci su odgovorni za sve dodatne carine, brokerske naknade, dužnosti, i porez za uvozom u tvojoj zemlji. Ove dodatne naknade možda prikupili na vrijeme za isporuku. Nećemo povrat novca isporuka optužbe za odbio pošiljke. Brodskih koštati ne uključuje li uvoz poreza, a kupci su odgovorni za carine.
Plaćanje :
Prihvatamo novac želiš, možeš nas kontaktirati prvi put kad želiš koristiti druge isplatu.
Vrati :
Činimo najbolje što možemo da služimo klijentima najbolje što možemo.
1. Mi ćemo se vratiti vama da se vratiti stvari u roku od 3 dana tvoj račun od sadržaj iz bilo kojeg razloga, bez ikakve štete ili izgubio. I kupac bi trebao biti odgovoran za slanje naknade da vratimo stvari.
2. Sve je trik poslati će biti pregledano od nas, jednog po jednog, pa ako bilo kakav problem, molim vas da nam daju nikakve dokaze (foto ili video), nakon što smo ga pregleda, će slati novo pravilo i za tebe. (najviše vremena nije trik problem, to je kupac ne znam kako se svira)
Povratne Informacije & Sporovima :
1.

R

Kupci takođe biraju