.

.

1pcs električnu gitaru vrat maple drvo 24 brini 24.75 rose drvo Pojas Rod #736

1pcs električnu gitaru vrat maple drvo 24 brini 24.75 rose drvo Pojas Rod 736

KM 55.48
Iznos


Dobrodošli Pogled Moj predmet. Osigurat ću ti si najbolja stvar za tebe. Ja sam noviji da Alibaba Express. Pa, ja ću dati sve od mušterija najnižu cijenu i najbolji kvalitet. Ti ćeš se brzo pošiljku i brz odgovor. Sve stvari će biti provjerio za tebe catrfully i test za tebe. Pobrini se da dobiješ predmet pod najboljem stanju. Mogu da vam garantujem da će vam se svidjeti moja stvar mnogo.
Električnu Gitaru Vrat Mogućnosti :
1 pc Gitaru vrat . Vrat Drvo : maple drva
Fretboard Drvo : rose drva
Završiti : Nedovršena
Stilskim : Ne Ukrasima Skali Dužina : o 24-3/4 ". ako ti treba drugi skali dužinu molim vas, pozovite me. ludak širina : o 42mm Širina u Petu : o 56mm
Troši : 24 Jumbo Novčić/Silver Troši
Pojas Rod Prilagoditi : u Headstock ili dnu Smo proizvođača, mogu pružiti još veličine . ako ti je potreban, molim te e-mail da me kontaktira.
Mi smo profesionalni gitaru proizvodnju studio i jako iskusnog gitare. Možemo prema tvojim potrebama htjela da gitaru za želiš.
Da smo mi direktna igračaka. I dobrodošli u našu radnju. Vi uzmite najbolje stvar sa najboljim cijena, Također se nadam da više prijatelja možeš biti moj partner da nam pomogne prodaju artikala (kao prodavac). Najbolja stvar sa najbolji cijena , nadam se da budeš partner sa tobom. Ako imate pitanja.
Kad vaše stvari stignu u zadovoljavajući stanju, molim vas, ostavite povratnu informaciju za mene. Ako je problem , molim vas, pozovite me na vrijeme. molim te, ne direktno me ostaviti loš povratne informacije ili nizak rezultat .
kad si dobio predmet, molim te provjeriti svoje stanje ispred pošti radnik.Ako je borken, samo odbijam da prihvatim ovo.
I ako ne prihvatiš slomljeni predmet, molim te donesi dokument iz pošte koji dokazati predmet je slomljena kada je poslat da te.
U oba slučaja, poslaću ti novi predmet da si slobodan. Drugi slučaj, nećemo

R

Kupci takođe biraju